Marcel Toader a murit. Fostul rugbist avea 56 de ani

03.08.2019, 19:11
Marcel Toader a murit. Fostul rugbist avea 56 de ani
Afaceristul avea 56 de ani

Omul de afaceri Marcel Toader s-a stins din viață în urmă cu scurt timp. 

Potrivit Antena 3, fostul jucător de rugby a decedat în urma unui infarct, în timp ce se afla la masă. 

Afaceristul avea probleme cardiace de multă vreme, iar vara trecută a fost internat din această cauză. Fostul soț al Gabrielei Cristea a suferit, în urmă cu câțiva ani, o intervenție chirurgicală prin care i s-a montat un stent. 

Marcel Toader a fost sportiv de performanță și a făcut parte, în repetate rânduri, din echipa națională de rubgy a României, fiind considerat una dintre cele mai bune „aripi” din rubgy-ul autohton.

Omul de afaceri a fost în centrul atenției presei după trei căsnicii eșuate, cu Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin. Divorțurile sale au fost presărate cu scandaluri și au ținut multă vremea prima pagină a ziarelor. 

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, spunea afaceristul vara trecută. 

citește și...