Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea despre divorțul fiicei sale! Ce a mărturisit la adresa lui George Burcea EXCLUSIV

11.03.2020, 17:23
Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea despre divorțul fiicei sale! Ce a mărturisit la adresa lui George Burcea EXCLUSIV
Tatăl Andreei Bălan rupe tăcerea despre divorțul fiicei sale! Ce a mărturisit la adresa lui George Burcea EXCLUSIV

Andreea Bălan și George Burcea divorțează la nici un an de când s-au căsătorit religios! Artista a recunoscut, într-o postare pe rețelele de socializare, că este adevărat că s-a despărțit de tatăl fiicelor sale.

Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea despre divorțul fiicei sale! Ce a mărturisit la adresa lui George Burcea

Andreea Bălan a confirmat zvonurile apărute în ultima perioadă referitoare la divorțul iminent dintre ea și actor. Vestea divorțului a picat un trăsnet pentru fanii artistei, dar mai ales pentru familia sa.

Tatăl Andreei Bălan, Săndel, a avut și o primă reacție în legătură cu divorțul fiicei sale. Deși solista nu a avut niciodată o relație apropiată cu părintele său, se pare că de data aceasta a lăsat garda jos și i-a cerut sfatul tatălui său.

Săndel Bălan ne-a mărturisit că a vorbit cu fiica lui la telefon și urmează să meargă să se întâlnească cu ea zilele acestea. De asemenea, el a explicat că nu a schimbat o vorbă cu ginerele lui, George Burcea. Tatăl cântăreței a mai adăugat că îi va fi alături fiicei sale, indiferent de ce va decide pe viitor în legătură cu mariajul său.

‘Nu vreau să comentez pentru că așa dorește Andreeea. Eu țin permanent legătură cu soția mea și cu Andreea. Tata o iubește indiferent de ce decizia ia pe viitor. Abia sâmbătă voi ajunge la ea la București. Nu prea știu multe lucruri pentru că la telefon nu-mi spune nimic. Am vorbit cu ea, dar cu el (n.r. George Burcea) nu am vorbit absolut deloc’, ne-a declarat tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan.

citește și...