O cunoscută vedetă de pe Instagram a fost omorâtă! E bizar ce i-a făcut criminalul. Cum a fost găsită

31.07.2019, 17:07
O cunoscută vedetă de pe Instagram a fost omorâtă! E bizar ce i-a făcut criminalul. Cum a fost găsită

O cunoscută vedetă de pe Instagram, în vârstă de 24 de ani, a fost omorâtă! A fost descoperită moartă într-o valiză, în apartamentul ei. Ekaterina Karaglanova era originară din Moscova, iar modul în care a fost ucisă i-a îngrozit chiar și pe polițiști. Superba brunetă era cunoscută la influencer pe Instagram.

O cunoscută vedetă de pe Instagram a fost omorâtă!

Părinții ei s-au alarmat și au anunțat autoritățile după ce au încercat în repetate rânduri să ia legătura cu fiica lor. Cei care au pătruns prima dată în apartamentul ei au rămas șocați.

Tănăra fusese omorâtă, iar atacatorul îi tăiase gâtul cu un cuțit. Pentru a-și șterge urmele, agresorul i-a înghesuit trupul neînsuflețit într-o valiză. Poliția din Rusia a declarat că încă nu l-au prins pe criminal, însă speculează că agresorul și Ekaterina se cunoșteau. Victima nu prezenta semne că s-ar fi luptat cu agresorul.

De câteva luni, Ekaterina Karaglanova avea un nou iubit. În plus, camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr în timp ce intra în blocul ei, cu puțin timp înainte ca aceasta să fie omorâtă.

Sursa: nypost.com

citește și...