Andreea Bănică, fără inhibiții în fața fanilor! Și-a dat jos sutienul și… FOTO

07.03.2020, 13:56

Andreea Bănică arată impecabil la cei 41 de ani ai săi. Artista nu se sfiește să pozeze cât mai provocator, deși are acasă doi copii, pe  Sofia (10 ani) și pe Andrei Noah (3 ani).

Andreea Bănică, fără inhibiții în fața fanilor! Și-a dat jos sutienul și…

Andreea Bănică a fost dintotdeauna admirată pentru corpul de invidiat chiar și după două sarcini. Vedeta nu are rețineri în a-și arăta nurii pe rețelele de socializare, iar cea mai recentă fotografie postată de ea pe Instagram demonstrează acest lucru.

Solista a reușit să capteze instant atenția tuturor cu o imagine în care nu are sutien. Andreea Bănică a petrecut, la începutul anului, o vacanță de vis în Maldive. Atunci, soțul ei i-a făcut mai multe fotografii incendiare pe care nu apucase să le arate fanilor virtuali.

Însă, acum, Andreea Bănică a publicat o fotografie în care apare în cadă, într-o ipostază care a încins imaginația bărbaților.

Ceea ce a atras atenția mai mult a fost faptul că vedeta tv nu avea sutien și a încercat să își acopere bustul imens cu ajutorul brațelor. Se pare că cel mai noroc a fost soțul său, Lucian Mitrea, care s-a bucurat de toată priveliștea în voie.

‘Cea mai frumoasă vârstă a unei femei este atunci când nu mai ţine cont de ani, ci de visele ei! #maldives’, a scris Andreea Bănică în dreptul imaginii senzaționale.

Andreea Bănică este căsătorită din 2008 cu impresarul Lucian Mitrea și au împreună 2 copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cea mai frumoasa varsta a unei femei este atunci cand nu mai tine cont de ani ci de visurile ei! #maldives

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

citește și...