Unde a plecat în vacanță fosta soție a lui Răzvan Simion

31.07.2019, 12:02
Unde a plecat în vacanță fosta soție a lui Răzvan Simion
Diana și Răzvan Simion au fost căsătoriți 15 ani

Diana, fosta soția a prezentatorului de la matinalul Antenei 1 Răzvan Simion, se află într-o vacanță alături de cei doi copii ai săi.

Pentru că a vrut să stea departe de ochii curioșilor, Diana a mers în Muntenegru și Croația, iar ideea nu se putea să fie mai bună. 

Atât fosta soție a lui Răzvan, cât și cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor, se simt minunat în această călătorie, dovadă fiind instantaneele de vacanță pe care femeia le-a împărtășit cu fanii săi virtuali. 

Diana pare foarte relaxată, iar silueta și zâmbetul pe care le-a afișat în fotografiile de vacanță sunt de milioane. 

Diana și Răzvan Simion au divorțat acum cinci ani

Povestea de iubire dintre Diana și Răzvan a luat sfârșit acum cinci ani, după o căsnicie de cincisprezece. Divorțul dintre cei doi nu a fost deloc unul discret, iar presa a aflat rapid că Simion începuse o relație cu Lidia Buble.

„Am admirat mereu la Răzvan, în toți cei 15 ani trăiți împreună, discreția și atenția cu care a avut grijă de intimitatea noastră, de viața noastră privată, și trebuie să recunosc că mă întristează să văd cum, din nevoia de a-și anula regretele și sentimentele de vinovăție (pe care le-am simțit amândoi într-o mai mică sau mai mare măsură), alege acum să nege și să modifice amintirile noastre minunate și momentele fericite, nu puține, de care am avut parte. Am trăit împreună o bună bucată din viețile noastre, am crescut împreună, am crezut împreună în tot ceea ce a însemnat “noi”, am fost cei mai buni prieteni, ne-am sprijinit și susținut în cea mai frumoasă perioadă a vieții, dar și cea mai grea, anii tinereții, când nu ai nimic în afară de entuziasm și două inimi întregi, și construiești totul de la zero…”, a povestit, la scurt timp după divorț, Diana Simion.

 

citește și...