Ioana Ginghină, adevărul gol-goluț despre divorțul de Alexandru Papadopol! Calvarul de care a avut parte în mariaj

31.07.2019, 11:30

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus punct unui mariaj de 12 ani. Cei doi au divorțat, oficial, în urmă cu mai bine de o săptămână și au împreună o fiică, Ruxandra, care va împlini curând 11 ani.

Ioana Ginghină, adevărul gol-goluț despre divorțul de Alexandru Papadopol!

Vedeta a făcut unele dezvăluiri pe blogul personal, în care a mărturisit că ultimele luni au fost un adevărat iad pentru ea. De asemenea, Ioana Ginghină a spus că acum şi revine şi se simte mult mai bine.

”Cred că cel mai bine e să divorţezi vara. Acum realizez că dacă era în altă perioada, aş fi trecut mai greu, însă soarele, vacanţa, chiar şi rochiţele colorate îmi dau un vibe bun. Viaţa mea a început să se liniştească şi lucrurile să se aşeze.

Am semnat actele, deci oficial sunt liberă, Ruxandra şi-a dorit să se întoarcă la Sibiu la bunici, unde şi-a făcut noi prieteni pe care abia aşteaptă să-i revadă, eu am început să mai schimb lucrurile prin casă, ca să mai mişc energiile.
Biroul l-am transformat în cameră de meditaţie, yoga şi citit. Niciodată nu a fost atât de locuită, camera aceasta, pentru că a fost gândită ca birou şi camerã de oaspeţi. Acum zilnic petrec în ea cel puţin o orã.
Îmi place că are un aer curat şi parcă nu e atât de încărcată cu amintiri. Am început să mă ocup de artista din mine, m-am înscris la diverse workshopuri de actorie, dezvoltare personală, dar bineînţeles alături de terapie, sport si ieşiri cu prietenii.
Mă ocup şi de antreprenoarea din mine, participând la diverse cursuri on-line pentru care niciodată nu am avut timp până acum. Peste două săptămâni Ruxandra face 11 ani… Doamne cât a crescut şi este atât de mare şi atât de independentã. O admir foarte mult. Şi uite că după 5-6 luni, în care parcă am trăit în iad, văd foarte bine luminiţa de la capătul tunelului.
Chiar că viaţa este frumoasă. Mă simt mult mai bine, mai liniştitã şi văd totul cu alţi ochi. Chiar mi-am schimbat părerea despre mine şi mă văd o femeie puternicã, foarte mişto, care, chiar dacă nu mai e aşa de tânăra, mai are multe de trăit. Şi cu cât lucrez mai mult la mine mă descopăr din ce în ce mai mult şi chiar îmi pace de mine.”, a scris ea pe blogul personal.

citește și...