În ce vilă luxoasă locuiește Anamaria Prodan cu Reghe, în Dubai! Imagini impresionante cu casa impresarei FOTO

15.04.2020, 11:28

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, sunt protagoniștii unui reality-show de la Antena Stars. Acolo, ei au prezentat vila luxoasa în care trăiesc și în care se află și acum, pe timp de pandemie coronavirus.

Premiera emisiunii, ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’, a avut loc pe 9 februarie, iar primul episod a fost filmat în vila celor doi soți din Dubai, în timp ce aceștia împodobeau bradul de Crăciun.

Impresara celebră a dezvăluit imagini în premieră cu vila luxuoasă în care locuiește atunci când ajunge în Dubai. Anamaria Prodan și Reghe au achiziționat casa de curând și arată ca desprinsă din povești. În plus, Anamaria Prodan a mărturisit că este încântată de faptul că poate coborî direct în mall.

‘Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos!’,declara Anamaria Prodan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

‘Eu îmi trăiesc fiecare clipă din viața mea la maximum, ca și cum ar fi ultima. Aici suntem în Dubai, aici stau eu cu Laur normal. Avem o altă casă în Abu Dhabi. Aici zona asta e absolut de vis. Nu m-aș uta. Este cea mai frumoasă zonă din Dubai. Noi mergem în Abu Dhabi non stop. Acolo am multe haine’, a mai adăugat soția lui Reghe.

Întrebată cum alege să își petreacă timpul liber, Anamaria Prodan a răspuns că vrea să stea cât mai mult timp cu familia sa.

‘Pentru mine, viața în Dubai nu înseamnă magazine, restaurante sau excursii exotice, așa cum înseamnă pentru alții. Pentru mine, Dubai e pur și simplu o destinație, dar în această destinație e familia. Timp liber? Ce e timpul liber? Nu există așa ceva. Mă trezesc dimineața, mă aranjez și apoi încep telefoanele, ședințele, contractele, negocierile, filmările, emisiunile etc. etc. Iar eu la 3-4 dimineața ajung în pat’, a mai spus aceasta.

Acum, în plină pandemie de coronavirus, Anamaria Prodan s-a refugiat alături de Reghecampf și de restul familiei în impunătoarea vilă din Dubai. Vedeta a postat imagini de-a dreptul spectaculoase de la piscină, semn că pentru ea nici această perioadă nu este una deloc grea.

citește și...