Jojo arată fenomenal în costum de baie! A făcut furori pe plajă

24.07.2019, 15:17

Zilele trecute, Jojo și soțul ei, Paul Ipate, împreună cu cei doi copii ai lor, Zora şi Achim, au fost în vacanță pe litoralul românesc. Actrița s-a distrat pe cinste alături de membrii familiei sale.

Jojo arată fenomenal în costum de baie! A făcut furori pe plajă

În plus, aceasta nu putea să nu își țină la curent fanii virtuali și a publicat mai multe imagini sexy cu ea, pe Instagram. Vedeta a atras toate privirile pe plajă, cu un costum de baie negru, care îi venea de minune.

Jojo sau Cătălina Grama, aşa cum se numeşte ea în realitate, a slăbit extrem de mult în ultima perioadă, iar acum are un corp bine tonifiat, ca de adolescentă.

‘După perioada de alăptare, am ţinut o dietă, mâncam la ore fixe. Acum nu pot să menţin acelaşi ritm sănătos, însă celor care îşi doresc să piardă kilograme şi să rămână aşa, să nu existe acel efect de yo-yo, le recomand din toată inima această cură minune. Naşa fiicei mele mi-a spus să o încerc, pentru că la teatru slăbiseră mulţi cu ea, şi aşa a fost’, a mărturisit Jojo, pentru okmagazine.ro.

Pe când avea doar 19 ani, Jojo a stârnit imaginația bărbaților, atunci când a apărut într-un pictorial incendiar. Vedeta s-a dezbrăcat de inhibiţii şi respectiv de haine, în clipa în care a pozat pentru revista Playboy, dedicată exclusiv bărbaţilor.

citește și...