Radu Mazăre ar putea reveni în Madagascar! Autoritățile de acolo cer repatrierea fostului edil

23.01.2020, 12:59
Radu Mazăre ar putea reveni în Madagascar! Autoritățile de acolo cer repatrierea fostului edil
Radu Mazăre ar putea reveni în Madagascar

Radu Mazăre ar putea reveni în Madagascar! Autoritățile de acolo cer repatrierea fostului edil și reluarea procesului de extrădare. 

Fostul edil al Constanței va afla azi dacă există șanse să plece înapoi în Madagascar.

Radu Mazăre ar putea reveni în Madagascar

Autoritățile malgașe au depus o contestație la Înalta Curte de Casație și Justiție. Astfel, acestea susțin că Mazăre nu a avut parte de un proces de extrădare în Madagascar și că sunt de acord să reia procedurile. 

Fostul politician ar putea, deci, să fie repatriat, pentru a avea parte de proces, cu toate fazele lui, fond și contestație. În fața judecătorilor, Mazăre a declarat azi că predarea sa către autoritățile din România s-a făcut în mod fraudulos.

„Sigur că numele meu e și notoriu și controversat. De-a lungul carierei m-am și fălit, dar m-am străduit să fac lucruri bune și să îi ajut pe cei mai mulți. Aducerea mea s-a făcut datorită numelui meu. Am fost adus înainte de alegeri pentru a fi prezentat ca un trofeu. Acolo fiind s-au făcut presiuni în fiecare zi asupra mea pentru a semna că sunt de acord să renunț la legea din Madagascar”, a spus fostul politician. 

Foto: Inquam Media

citește și...