Anca Serea și Adi Sînă petrec separat Crăciunul! Care este motivul

25.12.2019, 11:16
Anca Serea și Adi Sînă petrec separat Crăciunul! Care este motivul
Anca Serea și Adi Sînă petrec separat Crăciunul!

Anca Serea și Adi Sînă petrec separat Crăciunul! Iată care este motivul pentru care familia lor numeroasă nu se va reuni de sărbători. 

Crăciunul de anul acesta i-a găsit separați pe Anca și Adi. Dincolo de asta, mama brunetei nu mai este momentan alături de familie, așa că Anca va fi foarte ocupată cu pregătirile pentru Crăciun. 

Anca Serea și Adi Sînă petrec separat Crăciunul!

Astfel, dacă în anii următori petreceau cu toții sărbătorile în Predeal, cei șase copii doresc să rămână acasă. Adi este plecat în Asia, de unde va reveni abia pe 30 decembrie. 

De Revelion, întreaga familie va merge la Timișoara, acolo unde artistul va susține un concert în noaptea dintre ani, apoi direct către Austria și Germania, pentru o vacanță binemeritată. 

„Nu, de Crăciun stau acasă, de regulă. Şi nu voi face excepţie nici anul acesta, mai ales că avem o căsuţă nouă şi vrem să ne bucurăm de ea, să facem un brad frumos. După Crăciun, am concert de Revelion la Timişoara şi o să merg împreună cu familia acolo. De acolo, vom pleca cu toţii în Austria, la schi”, a povestit Adi pentru Click.

 

citește și...