O femeie înaltă de 1,80 m încasează 250.000 de lire sterline pe lună pe OnlyFans

18.11.2022, 17:45

Temara, în vârstă de 27 de ani, a petrecut ani de zile simțindu-se nesigură în privința înălțimii sale înainte de a începe să facă mega-bani pe OnlyFans. Se pare că mulți oameni sunt excitați de picioarele super lungi, deoarece bărbații nu se mai satură de privit. “Trebuie să port pantaloni scurți de bărbați și pantaloni trei sferturi, deoarece sunt singurele lucruri care mi se potrivesc”.

O femeie care are 1,80 m înălțime a petrecut ani de zile dorindu-și să fie mai mică, dar înălțimea ei este acum superputerea ei, deoarece o ajută să adune 250.000 de lire sterline pe lună pe OnlyFans.

Marie Temara, în vârstă de 27 de ani, din Miami, SUA, s-a simțit ani de zile nesigură în legătură cu picioarele sale de 1,65 m, până când a găsit faima pe rețelele de socializare, transmite dailystar.co.uk. 

O femeie înaltă de 1,80 m încasează 250.000 de lire sterline pe lună pe OnlyFans

Înainte ca oamenii să se îndrăgostească de picioarele ei lungi, ea a cercetat anterior operații de reducere a înălțimii, dar acum îmbrățișează faptul că este înaltă și adoră să poarte tocuri înalte.

Fanii o laudă pentru statura ei înaltă – în loc să o hărțuiască și să o numească “uriașă” – așa cum făceau foștii colegi de clasă în timpul școlii.

Femeia trebuie să cumpere haine bărbătești

Marie nu a purtat niciodată și nici măcar nu a deținut o pereche de tocuri pentru că “nu voia să fie mai înaltă”, dar acum se mândrește cu ele cu capul sus.

Și alți membri ai familiei lui Marie s-au luptat cu înălțimea lor – inclusiv mama, Christine, în vârstă de 60 de ani, are 1,80 m, tatăl, Mike, în vârstă de 61 de ani, are 1,80 m, iar frații ei – Shane, în vârstă de 27 de ani, și Troy, în vârstă de 24 de ani – au 1,90 m și 1,80 m.

Atât Marie, cât și Christine se chinuie să găsească haine care să se potrivească membrelor lor lungi și, adesea, trebuie să cumpere haine bărbătești sau să evite să poarte pantaloni.

Marie, o fostă contabilă, și-a transformat înălțimea într-o carieră și încasează până la 250.000 de lire sterline într-o lună bună pe OnlyFans.

Câștigul ei mediu pe platforma pentru adulți este de aproximativ 160.000 de lire sterline pe lună.

Marie, model și creatoare de conținut, a declarat: “Înainte voiam să mă micșorez, dar acum îmi place să fiu înaltă. Am cercetat operațiile de reducere a înălțimii când eram adolescentă. Nu am purtat niciodată tocuri și nici măcar nu am deținut vreunul. Eram foarte nesigură de înălțimea mea până când un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare și am primit o mulțime de laude pozitive. Acum fac o carieră din înălțimea mea. Am mult mai multă încredere în mine.”

Christine a reușit, de asemenea, să câștige încredere în sine de pe platforma lui Marie, deoarece ea însăși s-a luptat cu hărțuirea când era mică. Simțea că nu a reușit niciodată să se “integreze” pentru că ieșea în evidență și, ca urmare, a avut și o serie de porecle. De asemenea, mama a spus că a fost “oribil” când a auzit că fiica ei a fost agresată din cauza înălțimii sale.

“În fiecare zi este mereu cineva care se holbează sau mă întreabă cât de înaltă sunt”, a spus ea. “Trebuie să port pantaloni scurți de bărbați și pantaloni trei sferturi, deoarece sunt singurele lucruri care mi se potrivesc”.

Acum, Marie se bucură să primească atenție pentru că este înaltă și îi place să audă oamenii spunându-i mamei sale că este frumoasă.

Ea își vede înălțimea ca pe un punct pozitiv de diferență și a spus că succesul ei se datorează faptului că mulți oameni au un fetiș pentru gigantism.

Marie a spus: “Vor să mă agăț de tipi mici sau să mă îmbrac ca “ea Hulk” sau alte personaje puternice.

“Îmi place la nebunie”.

În trecut, nu s-ar fi întâlnit niciodată cu cineva mai mic decât ea, dar acum este destul de dornică să se conecteze cu un “rege scund”.

“Acum sunt deschisă la un tip mai scund – un rege scund”, a adăugat ea.

 

 

 

citește și...