Anamaria Prodan, primele declarații despre divorțul de Reghe! Ce a avut de spus impresara în legătură cu Dan Alexa

16.07.2019, 17:14

Anamaria Prodan a fost invitată, marți (16 iulie), în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, unde a vorbit despre incidentul cu Dan Alexa. Impresara s-a dat în spectacol sâmbătă seară, după terminarea meciului Astra Giurgiu-Fc Botoșani.

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorțul de Reghe!

Prodanca l-a lovit pe antrenorul Astra peste față, în vestiarele jucătorilor, iar motivul scandalului ar fi fost iubita lui Dan Alexa, o brunetă focoasă. Anamaria Prodan a declarat că îi pare rău pentru gestul ei și și-a cerut scuze.

‘E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă. Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. Când vreau să fie totul perfect.

Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat. Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. Ştii câte mii de telefoane am primit de la oameni importanţi?

Mi-au zis că toată lumea ştie cum mă bat pentru toţi ai mei. I-am cerut mii de scuze, am zis să ne calmăm. N-am ştiut că e presa. Eu am ieşiri dinastea şi le recunosc. O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste… eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună’, a declarat Anamaria Prodan, în direct la Pro Tv.

După ce imaginile șocante cu Dan Alexa și ea au fost făcute publice, în presă au apărut zvonuri conform cărora Prodanca ar fi divorțat în secret de soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Întrebată dacă s-a despărțit sau nu de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a părut vizibil deranjată.

‘Nu ne-am plictisit de patru ani de subiectul ăsta? Cu Anamaria cu Alexa, cu divorțul. Cum să nu mă deranjeze, mă gândesc că lumea… Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta. El este cel mai bun prieten al meu, de ce să fie gelozie, dacă fata era cu noi împreună’, a mai adăugat vedeta de televiziune.

Anamaria Prodan mărturisește că are o căsnicie fericită, iar soțul ei o răsfață cu cadouri scumpe. Ultimul dar ar fi un ceas de 180.000 de euro.

citește și...