Chef Scărlătescu a recunoscut totul! Cum a cunoscut-o, de fapt, pe Doina Teodoru: „Eu eram cu marea mea iubire…”

28.10.2022, 21:19
Chef Scărlătescu a recunoscut totul! Cum a cunoscut-o, de fapt, pe Doina Teodoru: „Eu eram cu marea mea iubire...”
Chef Scărlătescu a recunoscut totul! Cum a cunoscut-o, de fapt, pe Doina Teodoru: „Eu eram cu marea mea iubire...”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dat detalii despre povestea lor de dragoste. Juratul de la „Chefi la cuțite” și tânăra actriță formează un cuplu de mai bine de un an. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi?

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Deși întotdeauna a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, iată că a venit momentul să dea din casă și să vorbească despre relația cu Doina Teodoru. Juratul de la Antena 1 a povestit cum a cunoscut-o pe actriță.

Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Doina Teodoru

„Vă mărturisesc că prin viața mea au trecut câteva femei fantastice. Însă eu am fost nebunul care n-a știut să le oprească.

Acum a apărut această fabuloasă și incredibilă femeie și am zis: Stop joc! Până când mai alergăm?! Nu mai alergăm. A apărut cometa aia care trebuia s-apară. Și-am spus: Opriți cometa!”, a declarat Scărlătescu pentru VIVA!

S-au cunoscut la mare

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că a cunoscut-o pe Doina în Vama Veche, în urmă cu aproape doi ani. La vremea respectivă, aceasta era într-o altă relație.

După un timp, cei doi s-au reîntâlnit la ziua unei amice comune. Din acel moment, Cătălin și Doina au început să se cunoască tot mai mult, ca în cele din urmă să formeze un cuplu.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde)

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural”, a povestit juratul de la Chefi la cuțite, pentru sursa citată anterior.

Da, totul a fost simplu și firesc între noi, așa cum ar și trebui să fie.”, a adăugat și actrița de stand-up comedy.

citește și...