Cum arăta Gina Pistol când a pozat în Playboy! Imagini incendiare cu vedeta nud FOTO

15.12.2019, 21:30
Cum arăta Gina Pistol când a pozat în Playboy! Imagini incendiare cu vedeta nud FOTO
Cum arăta Gina Pistol când a pozat în Playboy! Imagini incendiare cu vedeta nud

Gina Pistol are 38 de ani, dar îmbătrânește invers, căci pe măsură ce trece timpul ea e tot mai sexy şi mai frumoasă.

Cum arăta Gina Pistol când a pozat în Playboy! Imagini incendiare cu vedeta nud

Se pare că Smiley a știut ce să aleagă, pentru că Gina Pistol a pozat nu mai puțin de patru ori pentru revista Playboy și a apărut inclusiv pe coperta numărului 100.

Prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ a acceptat rapid să apară în pictorialele incendiare din Playboy România. La vremea respectivă, Gina mărturisea: ‘Sunt conştientă că sunt frumoasă’. 

În anul 2000, Gina Pistol avea doar 19 de ani când a pozat pentru prima oară în revista pentru bărbați. Era recent lansată în showbiz, însă după ce s-a dezbrăcat complet s-a angajat la National TV.

De atunci, blondina și-a păstrat postura de iepuraș Playboy, iar la vârsta de 35 de ani s-a dezbrăcat din nou. De data aceasta, Gina Pistol a realizat o ședință foto pentru ‘Touch Magazine’.

Deși mărturisea că nu va mai apărea goală în pictoriale, iată că s-a răzgândit. Timp de șase ani, Gina Pistol a refuzat toate ofertele pentru pictoriale nud.

‘Am stat un pic pe gânduri când am primit propunerea de a poza din nou goală. Mi-am zis că “iar poze mai îndrăznețe, iar vorbe”… Dar norocul meu este că am lucrat cu o echipă cool și a ieșit totul extraordinar, nimic vulgar. Și oricum de ceva timp nu mai pun la suflet răutățile gratuite’, declara vedeta tv.

Deși vremea a trecut, iar fotografiile din anii 2000 nu vor fi date uitării prea ușor, Gina Pistol este și acum într-o formă maximă. Nu este de mirare de ce Smiley a pus ochii pe ea.

citește și...