Ce se întâmplă cu afacerea cu bjuterii a Monicăi Bîrlădeanu. ”A devenit destul de dificil”

10.09.2022, 16:47
Ce se întâmplă cu afacerea cu bjuterii a Monicăi Bîrlădeanu. ”A devenit destul de dificil”
Ce se întâmplă cu afacerea cu bjuterii a Monicăi Bîrlădeanu

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, a încercat să intre și în lumea afacerilor prin realizarea de biuterii. Despre ce se întâmplă cu afacerea sa cu bijuterii în prezent a dat vedeta detalii în cadrul unui interviu la postul de televiziune Antena Stars. ”A devenit destul de dificil”, a explicat Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a avut o afacere cu bijuterii realizate chiar de ea.

Însă, în ultima perioadă de timp, aceasta nu s-a mai putut ocupa de afacerea respectivă.

Ce se întâmplă cu afacerea cu bjuterii a Monicăi Bîrlădeanu. ”De când am venit în România și am intrat dintr-un proiect în alt proiect, în alt proiect, în alt proiect”

La postul de televiziune Antena Stars, Monica Bîrlădeanu a explicat ce se întâmplă cu afacerea sa cu bijuterii.

„În momentul în care eu mai fac piese, fac piese pentru mine. Pentru că lucrez și business-ul cu bijuterii e un job full-time, am preferat în perioada asta să filmez, că de bijuterii te poți apuca oricând. Mai mult în perioada încare locuiam în Statele Unite, acolo aveam și atelierul. Atunci mi-era mult mai ușor. De când am venit în România și am intrat dintr-un proiect în alt proiect, în alt proiect, în alt proiect … a devenit destul de dificil să-l conduci ca și business. Deci, momentan e pus pe pauză”, a declarat Monica Bîrrlădeanu, potrivit spynews.ro.

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, dar și din postura de prezentatoare a emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

 

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

citește și...