FOTO | Cum arată palatul de 2 milioane de euro al lui Nicolae Guță

08.12.2019, 11:59
FOTO | Cum arată palatul de 2 milioane de euro al lui Nicolae Guță
Cum arată palatul de 2 milioane de euro al lui Nicolae Guță

Nicolae Guță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai bogați soliști din România. Iată cum arată palatul de 2 milioane de euro pe care și l-a ridicat la Petroșani. 

Nicolae Guță a cheltuit, de-a lungul timpului, sume fabuloase pentru a construi case pentru familia sa. Cea mai cunoscută reședință a artistului este casa lui din Petroșani, care arată ca un palat. A costat două milioane de euro și în prezent Guță locuiește acolo. 

Cum arată palatul de 2 milioane de euro al lui Nicolae Guță

În doar câțiva ani, interpretul a construit mai multe case, fiecare dintre ele fiind destinată unuia dintre moștenitorii săi. 

Manelistul a deținut, la un moment dat, și o hală industrială, pe care a vândut-o cu 85.000 de euro, cât și un teren, pe care l-a cedat pentru 70.000 de euro. Guță a avut probleme cu Fiscul, în urmă cu mai mulți ani declarând că are de plătit datorii de cinci miliarde de lei vechi.

„Fiscul m-a pus pe butuci. Am fost de bună-credinţă, am plătit impresar, contabil, dar m-au păcălit. Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate, dar i-am lăsat în ţară, am investit într-o zonă defavorizată. De zece ani, mă chinui să termin o pensiune cu 28 de camere în Petroşani. Şi nici Cristinei nu am de unde să-i cumpăr maşină scumpă.”, spunea artistul atunci. 

citește și...