Cele mai bune răcoritoare de vară pentru pierderea în greutate. 5 băuturi răcoritoare care stimulează metabolismul

17.08.2022, 19:51

Pierderea greutății în plus nu este ușoară, de fapt, devine și mai dificilă în situația actuală. Cu nicio sală de sport deschisă și încuviințarea în vigoare, cu toții am luat câteva kilograme în plus. Va fi o adevărată provocare pentru multe persoane care încearcă să obțină rapid o talie mai mică. Vara este cea mai bună perioadă pentru a pierde în greutate, deoarece mâncăm mai puțin și transpirăm mai mult, ceea ce duce la o tendință generală de a pierde kilogramele mai repede.

Dar trebuie să se mențină în mod corespunzător o dietă adecvată pentru a-și aproviziona corpul cu nutrienți esențiali pentru a pierde în greutate. Menținerea hidratării devine și mai importantă în timpul sezonului estival. De aceea, trebuie să recuperați electroliții care se pierd prin transpirație.

Așadar, dacă sunteți o persoană care încearcă să slăbească în această vară, apele detoxifiante pot fi un adaos interesant la dieta dumneavoastră. Iată câteva dintre cele mai bune băuturi pentru pierderea în greutate pe care să le adăugați la dieta zilnică pentru a vă stimula metabolismul și pentru a accelera călătoria de pierdere a grăsimilor.

5 băuturi răcoritoare de vară pentru a pierde în greutate

1. Băuturi cu apă de detoxifiere cu lămâie și mentă pentru a pierde în greutate

Lămâia este folosită pe scară largă în timpul verii datorită efectului său răcoritor și hidratant. Lămâile sunt bogate în vitamina C. Nu există o modalitate mai bună de a curăța organismul decât cu niște apă infuzată cu lămâi proaspăt stoarse și crenguțe de mentă. Unul dintre beneficiile majore în consumul de apă cu lămâie este că ajută la pierderea în greutate și oferă organismului electroliți naturali.

Pentru a face apă de detoxifiere cu lămâie și mentă, adaugă câteva frunze de mentă în apa cu lămâie și continuă să o bei pe tot parcursul zilei. Apa de detoxifiere cu lămâie și mentă nu ajută doar la pierderea în greutate, ci îți îmbunătățește și digestia în mod natural, deoarece conține fibre solubile.

2. Băuturi cu apă de detoxifiere cu castraveți pentru a pierde în greutate

Băutura de apă de detoxifiere cu castraveți în fiecare zi te va ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă și să îți atingi obiectivele de slăbire mai repede. Dacă încerci să scapi de câteva kilograme în plus pe care le-ai acumulat, înlocuirea acelor băuturi zaharoase și sucuri cu apă de castraveți te poate ajuta să tai câteva calorii și să scapi de grăsimea de pe burtă.

Apa de castravete este o băutură foarte hidratantă. Bogat în apă, vitamina B, potasiu și magneziu, castravetele ajută, de asemenea, la pierderea în greutate. Are proprietăți detoxifiante și este, de asemenea, sărac în calorii. Ajută la pierderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare și prin faptul că te face să te simți sătul.

Are multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv pierderea în greutate, scăderea tensiunii arteriale, ajută la sănătatea oaselor și îmbunătățește sănătatea pielii. Este simplu de preparat, iar oamenii se pot bucura de el în orice moment.

Luați un ulcior sau o sticlă obișnuită de sticlă și puneți în ea castravete feliat, lămâie și frunze de mentă. Umpleți sticla cu apă și gheață, puneți-o la frigider pentru o perioadă de timp. Agitați doar sticla. Acum, apa ta gustoasă de detoxifiere este gata.

3. Apă de detoxifiere cu mere și scorțișoară

Există mai multe substanțe nutritive care intră în apa de detoxifiere și este puțin mai dulce și cu doar câteva calorii. Așa că uitați de sucuri și lăsați această apă cu mere și scorțișoară să facă minuni într-o săptămână. Rezultatele la care ar trebui să te aștepți de la acest preparat sunt o pierdere în greutate crescută și o creștere uimitoare a energiei!

Mărul și scorțișoara sunt o combinație excelentă pentru arderea grăsimilor. Luați o sticlă de apă, adăugați o bucată de scorțișoară și câteva mere feliate. De asemenea, poți adăuga oțet de mere băut pentru a stimula proprietatea de ardere a grăsimilor a apei de detoxifiere. Scorțișoara stimulează metabolismul și te menține sătulă pentru mai mult timp.

4. Băutură de detoxifiere cu apă de grapefruit pentru a pierde în greutate

Grapefruit este unul dintre cele mai bune alimente pentru pierderea în greutate. Atunci când este consumat înainte de mese, te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Poți prepara apă de detoxifiere cu grapefruit adăugând câteva bucăți din el în apa infuzată pentru a-i crește capacitatea de ardere a grăsimilor.

Au existat câteva studii despre grapefruit și pierderea în greutate. Într-unul dintre ele, persoanele obeze care au mâncat o jumătate de grapefruit înainte de mese timp de 12 săptămâni au pierdut mai mult în greutate decât cele care nu au mâncat sau băut niciun produs din grapefruit. S-ar putea ca apa din grapefruit să te ajute să te simți sătul și atunci mănânci mai puțin.

5. Apă de detoxifiere cu portocale

Portocalele sunt pline de vitamina C, care poate avea rolul de a stimula sistemul imunitar și pielea. Ajută la transformarea grăsimilor în energie, în loc să le depoziteze în organism. Adaugă câteva bucăți de portocale în băutura ta de detoxifiere, pentru a prepara o răcoritoare de vară delicioasă pentru pierderea în greutate.

citește și...