Cele mai geloase femei în funcție de zodia în care s-au născut

10.08.2022, 12:32
Cele mai geloase femei în funcție de zodia în care s-au născut
Nativii care nu au încredere în nimeni

Fiecare pesoană are o doză de gelozie, însă unele nu se pot controla și pot ajunge să ducă gelozia la extrem. Potrivit specialiștilor în previziuni astrologice, femeile născute sub patu semne astrale sunt considerate ca fiind cele mai geloase și mai posesive din întreg zodiacul. Aceste zodii sunt: Scorpion, Pești, Berbec și Capricorn.

Femeile născute sub semnul Scorpionului se află în topul celor mai geloase din zodiac. Iubesc cu pasiune și se dedică total parteneului de cuplu, însă sunt posesive și foarte geloase. Nu suportă nici măcar ca cineva să se uite la partenerul lor de cuplu. În plus, dacă au senzația că acesta flirtează cu cineva, vor face adevărate crize de nervi și vor căuta cu disperare să se răzbune pe partener.

Și femeile din zodia Pești sunt extrem de geloase. Vor tot timpul să știe unde și cu cine este partenerul de cuplu. Vor să aibă contol total asuprea acestuia, astfel că dacă partenerul de cuplu ascunde ceva vo ieși scântei. Acești nativi reacționează durr pentu că se tem să fie trădați.

Cele mai geloase femei în funcție de zodia în care s-au născut. Berbecii își chestionează tot timpul partenerul

Femeile născute sub semnul Berbecului iubesc cu pasiune, dar sunt și în topul geloziei. Nu au niciodată încredere deplină în partener, astfel că mereu îl vor chestiona mereu pe acesta pentu a ști tot ce face, lucu care poate deveni deranjant și poate duce, în timp, la deteriorarea relației respective.

Persoanele din zodia Capicornului își manifestă gelozia la fiecare gest sau privire a partenerului de cuplu care li se pare suspectă. Sunt extrem de suspicioase și nu vor ezita să își ia imediat partenerul la întrebări. Odată ce au senzația că ar putea fi trădate în amor, femeile născute în zodia Capriconului nu își mai pot scoate aceste gândui din minte.

citește și...