Aşa arată bomba sexy pentru care Dan Alexa a fost lovit şi umilit de Anamaria Prodan

14.07.2019, 14:23

Momente desprinse din filmele americane, sâmbătă seară (13 iulie), după terminarea partidei Astra Giurgiu-Fc Botoşani, cu scorul 2-2.

Aşa arată bomba sexy pentru care Dan Alexa a fost lovit şi umilit de Anamaria Prodan

Dan Alexa, antrenorul Astra, a fost lovit şi umilit de Anamaria Prodan, în vestiarul stadionului de la Giurgiu. Prodanca i-a aplicat un pumn acestuia în obrazul stâng. Scena loviturii a putut fi văzută de toată lumea de afară.

Din informaţiile divulgate în presă, Anamaria Prodan a avut o ieşire nervoasă şi nu a mai ţinut cont de nimic din cauza iubitei lui Dan Alexa, pe care vedeta ar fi geloasă. Tânăra a participat la meci şi îl aştepta în parcarea stadionului.
Scandalul a pornit de la Andrada, o brunetă focoasă, cu care Alexa ar avea o relaţie de ceva timp. Conform Click!, cei doi au fost surprinşi în urmă cu o săptămână pe plaja din Mamaia.
Gestul tinerei de a-l aştepta la ieşirea de pe teren a înfuriat-o pe Prodanca, care se pare că primise asigurări că între antrenor şi ea nu ar mai exista nicio legătură.

După ce apele s-au mai liniştit, Anamaria Prodan a negat că l-a lovit pe Dan Alexa, deşi imaginile vorbesc de la sine.

‘Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri’, a spus Dan Alexa.

Antrenorul a plecat apoi cu bruneta de la care ar fi pornit întregul scandal.Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că impresara ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu.

Sursa foto: Click! 

citește și...