Cum arată „bunica sexy”, femeia devenită virală pe TikTok. Care este secretul ei pentru un aspect tânăr

02.04.2022, 14:55

O „bunică fierbinte” spune că este adesea confundată cu o adolescentă din cauza aspectului ei care sfidează vârsta. Nathalie Gangon din Canada este un adevărat hit pe TikTok! Videoclipurile pe care le publică sunt extrem de populare, iar fanii ei spun că arată ca o adolescentă. Mesajul Nathaliei este simplu. ”Nu ești niciodată prea bătrân pentru a schimba lucrurile”. 

Nathalie Gangon, supranumită „bunicuța fierbinte” de utilizatorii TikTok, demonstrează că vârsta este doar un număr. Privind fotografiile acesteia, ai impresia că este o adolescentă. După cum recunoaște ea, își datorează aspectul tineresc unei diete stricte.

Nathalie, care a fost salutată drept „bunica fierbinte”, în niciun caz nu își ascunde vârsta. Contrar. Ea subliniază cu mândrie că are deja 53 de ani!

Care este secretul aspectului ei tineresc

Bunica sexy este o senzație pe TikTok. Nu-ți vine să crezi câți ani are!
Canadiena sexy a dezvăluit că a renunțat complet la alcool, aderă la o dietă strictă și se antrenează intens cu greutăți. Mesajul lui Nathalie este simplu: nu ești niciodată prea bătrân ca să faci diferența. Ea însăși – după cum susține ea – s-a concentrat pe a duce un stil de viață mai sănătos abia după vârsta de 50 de ani.

”Am început să ridic greutăți acasă când am împlinit 50 de ani. Dacă aș fi știut ce știu acum, aș fi început mai devreme”, subliniază Nathalie într-un interviu acordat Jam Press.

Femeia face sport

Vedeta TikTok se antrenează de cel puțin trei ori pe săptămână și face, de asemenea, plimbări lungi. De asemenea, dezvăluie că mesele ei sunt echilibrate și că le mănâncă doar între orele 12:00 și 20:00.

”Încerc să mănânc sănătos și să mănânc mai puține alimente procesate, să reduc zahărul, dar nu mă înfometez și mănânc cel puțin 2.000 de calorii pe zi. Încă mănânc fast-food, iar uneori tratarea mea preferată este înghețata” , recunoaște ea.

Nathalie este foarte populară pe web și are 175.000. urmăritori pe TikTok.

citește și...