Cristina Ich, reacție șocantă după ce s-a scris că ar fi fost cerută de soție: “Dacă postezi un inel, nu înseamnă că…”

10.11.2019, 15:04

Cristina Ich a publicat recent pe reţelele de socializare fotografie cu un inel superb cu diamante. Toţi fanii vedetei au crezut că a fost cerută în căsătorie, însă şatena a hotărât să pună capat speculaţiilor şi a publicat un mesaj şocant pe Instagram.

Chiar dacă Alex Piţurcă şi Cristina Ich au deja o minunăţie de băieţel, cei doi nu s-au căsătorit până acum şi nici nu au de gând în următoarea perioadă după cum a declarat frumoasa şatenă.

„Dacă postezi un inel, nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta așa ceva niciodată! Eu nu cred în povești cu prinți și prințese., sunt fană „Scufița roșie”, cred în lupi. Plus că „măritșul” ăsta are rostul lui!

La mine, ori e când trebuie ori niciodată! Te căsătorești… ca să ce? Că ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel „îți aparține” (deși noi nu aparținem nimănui). Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că-s măritată. Prefer să stau așa toată viața! Eu cred în iubire, nu în angajamente!”, a scris Cristina Ich pe pagina ei de Instagram.

Cristina Ich, despre depresia postnatală

Cristina ar fi făcut la un moment dat o criză de nervi, iar medicii au decis să o separe de bebelușul său, pentru câteva ore. Bruneta a primit un tratament eficient, iar a doua zi se simțea deja bine. Totuși, chiar și după externare iubita lui Alex Pițurcă este monitorizată de specialiști, vizavi de această depresie postnatală.

Ich a împărtășit cu fanii ei de pe internet detalii despre problemele pe care le-a avut în maternitate, deși nu a pronunțat cuvântul depresie.

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina.

„Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai spus proaspăta mamă de băiat.

citește și...