Meghan Markle aşteaptă al doilea copil?! Cine a dat-o de gol pe Ducesa de Sussex

09.11.2019, 18:48

Ducesa de Sussex ar putea fi însărcinată cu al doilea copil! Confirmarea celei de-a doua sarcini nu a fost făcută de niciun membru al famililiei, însă apar tot mai multe semne care dovedesc faptul că Meghan Markle va deveni pentru a doua oară mamă.

Ultima apariție a Ducesei a pus un semn de întrebare tuturor celor prezenţi, dar şi fanilor. Aceasta a fost alături de soțul ei la un eveniment de comemorare a militarilor ce și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance”, de la Westminster Abbey din Londra.

Meghan a purtat un palton albastru închis, iar cureaua legată în talie a pus în evidență o burtică suspectă, iar toți cei prezenți au observat acest lucru.

sursă foto: verdict.ro

Paul Burell, fostul majordom al Prințesei Diana, a făcut câteva dezvăluiri incredibile în timpul unui interviu pentru publicația Life & Style.

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând. Ceasul ticăie, ea vrea să aibă cel puțin doi copii și ați observat că în ultimul turneu și-a acoperit mereu abdomenul? Ok, o să o spun acum. Meghan Markle este însăricnată din nou și va naște anul viitor tot în luna mai”, a declarat acesta.

citește și...