Nicolae Robu își face debutul în muzică. Fostul edil a folosit versurile lui Mihai Eminescu

08.01.2022, 13:38

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, s-a apucat de cântat. Fostul edil își urmărește pasiunea pentru cântat, optând să își încerce norocul în industria muzicală. Politicianul de la PNL își promovează noua melodie compusă pe versurile lui Mihai Eminescu, ”Dintre sute de catarge”.

Fostul edil a postat pe Facebook o înregistrare video în care apare cântând melodia să pe versurile lui Mihai Eminescu.

Liberalul spune că pasiunea pentru muzică este una mai veche, însă abia acum s-a focusat să își împlinească dorința de a se vedea cântând. O altă pasiune a fostului politician este fotbalul.

Nicolae Robu: ”Eu am făcut pe telefon tot montajul pe care îl vedeți”

„E o compoziție mai veche a mea, dar acum am avut timp să mă ocup de ea. Am găsit pe web diverse imagini cu marea, aveam niște filmări cu mine cântând într-o altă ipostază, eu am făcut pe telefon tot montajul pe care îl vedeți. Nu mă pretind intrat în lumea artiștilor. E o mare pasiune pentru mine muzica.

Acum scriu cărți, îmi țin cursurile la Universitate și mă pot ocupa și de muzică, și joc și fotbal, care este o altă mare pasiune a mea.”, a spus Nicolae Robu la Antena 3.

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat că s-a „paralelizat” de PNL atunci când a decis să demisioneze din funcţie, după alegerile locale.

Cum i s-a schimbat viața fostului edil, după alegerile locale din 2020

Viața lui Nicolae Robu s-a schimbat radical după alegerile locale din 2020.

„Liber de responsabilităţi publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viaţă decât în anii precedenţi, o viaţă foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost şi în anii precedenţi. În 2021: am scris şi publicat o carte de 285 de pagini; am scris şi dat la tipar o carte de 410 pagini; am finalizat una din compoziţiile mele muzicale mai vechi”, a precizat Robu, pe Facebook.

citește și...