Cine este Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume. „Barbie din Balcani” are doar 24 de ani

07.12.2021, 15:27

Andrea Ivanova are 24 de ani și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale de adult transformându-se în „Barbie din Balcani”. Și-a injectat acid hialuronic în buze de cel puţin 20 de ori. Ea se laudă că are „cele mai mari buze din lume” – dar încă nu a terminat.

Originară din Sofia, Bulgaria, Andrea a suferit mai multe operații pentru a-și modela chipul și a-și atinge scopul. Acum, de fapt, deține un record: este fata cu cele mai mari buze din lume.

Potrivit rapoartelor prezentate de Daily Mail, aceasta a mărturisit că e pe cale să facă cea de-a 27-a intervenție cu botox, înainte de Crăciun. Dar nu numai.

Andrea nu este îngrijorată că buzele ei vor „exploda” într-o zi

Pentru a-și schimba forma feței și a-și retușa pomeții, tânăra de 24 de ani a suferit numeroase alte operații. Dar se bucură de asta:

„Mulți bărbați din toată lumea îmi scriu pe rețelele de socializare să-mi ofere bani și călătorii, pentru a-i întâlni”.

Buzele mari ale Andreei nu numai că i-au sporit încrederea în sine, ci au atras, de asemenea, atenția a mii de utilizatori de instagram, deoarece postează frecvent actualizări despre aspectul ei unic.

Fanii sunt încântați de aparițiile tinerei pe rețelele de socializare

În ciuda faptului că a primit atât de multe injecții, care costă în jur de 200 de lire sterline de fiecare dată, Andrea nu este îngrijorată că buzele ei vor „exploda” într-o zi.

„Foarte curând voi face și noile proceduri pentru mărirea buzelor și a obrajilor”, a spus ea.

Fanii Andreei sunt încântați de aparițiile ei pe Instagram.

„Buzele mele preferate”, a spus un alt utilizator.

Cât a cheltuit tânăra pentru a-și perfecționa buzele

Ivanova a cheltuit mii de dolari pe aceste intervenții estetice. Au trecut doar trei ani de când a pornit în călătoria ei de îmbunătățire fizică, dar a strâns deja o mii de susținători online, dintre care unii îi oferă în mod regulat bani sau o invită în călătorii gratuite.

Ivanova, care are peste 10.000 de urmăritori pe Instagram, a spus că nu este îngrijorată de buzele ei mari și crăpate.

Cu fiecare procedură costând în jur de 265 de dolari, Ivanova a cheltuit până în prezent peste 5.000 de dolari pentru a-și perfecționa buzele.

Deși buzele ei au atras cea mai mare atenție, Andrea Ivanova a suferit și o intervenție chirurgicală pentru a-și mări bustul și pentru a-și  schimba forma bărbiei și a maxilarului.

 

 

citește și...