Loredana Groza, extrem de sexy în noul videoclip cu Voltaj! Solista a lăsat la vedere TOT

04.11.2019, 12:57

Loredana Groza este din ce în ce mai sexy! Celebra solistă nu contenește cu ipostazele indecente pe rețelele de socializare. Deși are aproape 50 de ani, artista demonstrează că vârsta este doar un număr.

Loredana Groza, extrem de sexy în noul videoclip cu Voltaj!

Loredana Groza s-a transformat total de când face sport, iar ultimul videoclip în care apare alături de trupa Voltaj a lăsat mască pe toată lumea. Solista a purtat o rochie cu un decolteu adânc, iar sânii aproape că i-au ieșit pe afară.

În clipul “Dependenţa mea”, Loredana Groza a îmbrăcat o ținută formată din dantelă și plasă în partea de jos. Nu este prima dată când cântăreața defilează cu sânii la vedete. La „Gala din inimă pentru viitor”, în urmă cu două săptămâni, aceasta a făcut furori cu o rochie neagră, mulată și super-decoltată.

‘Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana”, spunea artista în urmă cu doar câteva zile când şi-a anunţat colaborarea cu trupa Voltaj.

citește și...