Bolidul de lux al Dariei Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, făcut praf la Londra. Rusoaica oferă recompensă

19.11.2021, 18:51

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, a rămas fără mașina acoperită cu două milioane de cristale Swarovski.  Publicația The Sun, Daily Star sau Daily Mail au prezentat accidentul în care a fost implicat Lamborghini-ul rusoaicei.

Potrivit Daily Star, Lamborghini-ul acoperit cu cristale Swarovski, a fost distrus după ce a fost lovit într-o parcare din Londra în această săptămână.

Mașina de culoare neagră a Dariei Radionova, în valoare de preste 270.000 de lire sterline, a fost fotografiată cu avarii îngrozitoare în partea din spate a mașinii, la doar o săptămână după ce a postat-o pe Instagram.

 

Fosta iubită a lui Alex Bodi nu se afla în mașină în momentul accidentului, care pare să fi fost parcată în siguranță pe străzile Londrei. Tânăra de 26 de ani, care și-a cumpărat și o plăcuță de înmatriculare personalizată– DAR 11A – a postat  vineri un mesaj pe rețelele de socializare potrivit căruia  speră ca „karma sa lucreze”,

Radionova nu a comentat despre incident pentru Daily Star.

Ea a oferit o recompensă în numerar oricui oferă informații despre o mașină Vauxhall albastră. 

 

 

Mașina devenise un punct forte al prezenței rusoaicei pe Instagram

Instagram-ul Dariei are peste 650.000 de urmăritori. Cu doar câteva zile în urmă, Radionova a postat o fotografie cu masina în Knightsbridge. Iar luni, ea a postat o altă fotografie, stând pe scaunul mașinii, parcată în fața casei ei – locul din fotografie seamănă cu cel în care a avut loc accidentul, dar nu a fost confirmat. 

Automobilul a fost decorat cu peste 2 milioane de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore.

Lucrarea la mașină a fost realizată de artistul Swarovski, Vinceri, care a realizat proiecte similare pentru o serie de celebrități, inclusiv pentru Maya Jama.

În anul 2017, tânăra a provocat un haos în centrul Londrei după ce și-a etalat bolidul acoperit cu cristale Swarovski.

Mașina a fost cumpărată de ziua ei,  la împlinirea vârstei de 21 de ani.

Potrivit Earn Necklace, Daria Radionova este proprietara companiei DRJACKETS, care face comerț cu mărfuri de lux, ale căror prețuri încep cu 800 de lire sterline.

 

 

 

 

citește și...