VIDEO / Momente de groază la Splash! Vedete la apă! Margherita de la Clejani a leșinat și a fost nevoie de intervenția medicilor

22.08.2021, 09:51

Au fost momente de panică sâmbătă seară, 21 august, în prima ediție a celui de-al doilea sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!

Margherita de la Clejani, una dintre concurentele show-ului de la Antena 1, a leșinat fix înainte de a sări în apă.  Fiica Clejanilor s-a încăpățânat să sară de la cinci metri, cu toate că nu știe să înoate.

Margherita de la Clejani a leșinat și a fost nevoie de intervenția medicilor

Tânăra a avut o apariție spectaculoasă în prima ediție! A îmbrăcat un costum de baie din latex, la care a asortat un halat cu paiete și sclipici.

Din nefericire, Margherita a avut parte de clipe de groază. Blondina a urcat la cinci metri, dar și-a dat seama că nu poate sări pentru că îi e frică de înălțime. Ulterior, Margherita din Clejani a mărturisit că nu știe să înoate, deși a făcut antrenamente intense.

La scurt timp, blondina a leșinat de frică, iar medicii au intervenit de urgență la fața locului. Au urmat câteva minute de panică, sub privirile îngrijorate ale celor din sală. În cele din urmă, ea și-a revenit.

”Deci nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Deci am sărit? De la cât?”, a întrebat Margherita imediat după ce și-a revenit.

Margherita de la Clejani s-a prefăcut?

După episodul nefericit cu Margherita, Nea Mărin, aflat în juriul emisiunii, nu s-a lăsat atât de ușor convins de starea de rău și de leșinul blondei.

”N-are mă, nici pe dracu’, vă spun eu! Școala ei.. Las-o acolo, lasă că o scot eu. Asta-i vrăjeală!”, le-a spus Nea Mărin celor din juriu.

Nea Mărin este de părere că fiica Clejanilor s-a prefăcut și că nu a leșinat pe bune.

”Marga, tu știi că eu te iubesc și că te respect mult, dar fii tu cinstită acum și să audă toată țara, ai sărit de lângă mine și nu te-ai înecat, iar acum?!”, a mai spus Nea Mărin.

citește și...