Silviu Prigoană tună și fulgeră la adresa Adrianei Bahmuțeanu. ‘Pentru mine e moartă și îngropată’

17.06.2021, 17:32
Silviu Prigoană tună și fulgeră la adresa Adrianei Bahmuțeanu. 'Pentru mine e moartă și îngropată'
Silviu Prigoană tună și fulgeră la adresa Adrianei Bahmuțeanu. 'Pentru mine e moartă și îngropată'

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au dezgropat securea războiului, la mai bine de șase ani de la divorț. Miza sunt cei doi copii pe care îi au împreună. 

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au reaprins războiul! Ultima decizie a instanței de judecată l-a făcut pe afacerist să răbufnească la adresa fostei soții.

Silviu Prigoană nu o iartă pe Adriana Bahmuțeanu

Conform deciziei judecătorești, cei doi sunt obligați să-și petreacă zilele de naștere ale copiilor împreună. Silviu Prigoană a mărturisit că nu este dispus să respecte decizia judecătorească.

„Pentru mine doamna Bahmuțeanu a murit, e moartă și îngropată! Dacă copiii se căsătoresc și doamna Bahmuțeanu vine la nuntă, eu nu vin! Nu mă interesează, pentru mine ființa aia nu există!”, a declarat nervos Silviu Prigoană, la „Xtra Night Show”.

Omul de afaceri i-a făcut fostei soții plângere penală pentru că nu a plătit pensia alimentară minorilor Maximus și Eduard timp de doi ani.

I-a făcut plângere penală vedetei

„I-am făcut plângere penală că nu a plătit de doi ani pensia alimentară! Nu mai am ce comunica cu mama copiilor decât în scris! Îi transmit cum să se comporte cu copiii. Copilul cel mic când a venit de la maică-sa era supraponderal. De când sunt la mine, de trei ani de zile, n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă două zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile.

Când au fost la ea i-a îndopat cu chipsuri. Eu îi pun pe cântar când se întorc de la ea. Ultima dată a vomitat două zile și a avut diaree. Nu poți să-i dai unui copil să mănânce trei pizza. A mâncat Eduard 17 mititei. În casa asta nu se discută nimic de mama lor. N-o s-o iert că a denigrat copiii! S-a țepuit, a încercat sa se pună tutore pe acțiunile copiilor”, a mai spus Silviu Prigoană, la Antena Stars.

În urmă cu doi ani, în urma unei hotărâri judecătoreşti, magistrații au decis ca micuții să locuiască la tatăl lor, iar Adriana Bahmuleanu are dreptul să petreacă două weekenduri din lună cu băieții, Eduard (9 ani) şi Maximus (11 ani).

citește și...