FOTO | Ce mai face Nicoleta Luciu de când s-a retras din showbiz. Cum arată fosta vedetă TV la 39 de ani

17.10.2019, 14:03
FOTO | Ce mai face Nicoleta Luciu de când s-a retras din showbiz. Cum arată fosta vedetă TV la 39 de ani
Ce mai face Nicoleta Luciu de când s-a retras din showbiz

O prezență extrem de sexy în lumea mondenă a anilor trecuți, Nicoleta Luciu s-a retras din showbiz pentru a se ocupa exclusiv de familie. 

Fosta Miss România a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că viața de casnică și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic. Nicoleta a povestit că este obosită și că s-a îngrăsat în ultima vreme. 

Ce mai face Nicoleta Luciu de când s-a retras din showbiz

„Acum m-am machiat puţin ca să nu par atât de obosită precum mă simt, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuţe, am guşă. Ne ocupăm de casă, de copii. Am înscris băieţii, i-am înscris pe toţi trei la hochei, fac hochei de performanţă”, spunea Luciu acum câteva luni.

Fosta vedetă Playboy, care a împlinit 39 de ani în septembrie, a renunțat la carieră și s-a mutat definitiv la Miercurea Ciuc, alături de soțul său și de cei patru copii pe care îi au împreună. Vedeta a mărturisit, la un moment dat, că duce dorul evenimentelor mondene și lumii televiziunii, cu care era foarte obișnuită înainte. 

Deși a acumulat câteva kilograme în plus, Nicoleta are grijă ca vârsta să nu își lase amprenta asupra chipului său. Cea mai recentă vizită la cabinetul medicului estetician s-a încheiat cu o intervenție antirid, cu acid hialuronic. 

Fanii săi sunt încântați de felul în care arată acum Luciu și o complimentează deseori pentru modul frumos în care își crește cei patru copii. 

 

citește și...