Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani! Vedeta a născut în secret în Italia

17.10.2019, 12:05
Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani! Vedeta a născut în secret în Italia
Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani!

Ramona Bădescu a născut, în urmă cu câteva săptămâni, în secret la o clinică din Italia. Bruneta a dezvăluit acum câteva zile că a devenit mămică, iar fanii au observat imediat că a revenit la silueta de dinainte de sarcină. 

Vedeta TV a adus pe lume un băiețel sănătos, prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Ramona a postat pe o rețea socială mai multe fotografii recente, din care reiese că a născut. Bruneta arată senzațional și a povestit că s-a îngrășat doar 9 kg în timpul sarcinii. 

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, spunea Bădescu acum câteva luni. 

Actrița, care are 50 de ani, era decisă să urmeze o procedură de fertilizare in vitro, însă medicii au anunțat-o atunci că este deja însărcinată și că va avea un băiețel. În ciuda faptului că nu se află la prima tinerețe, Ramona a avut o sarcină ușoară și a reușit să slăbească spectaculos în doar câteva săptămâni de la naștere. 

„Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a povestit Ramona pentru Taifasuri. 

 

citește și...