Costin Mărculescu, atac foarte dur la adresa lui Ștefan Bănică Jr.

16.10.2019, 16:11
Costin Mărculescu, atac foarte dur la adresa lui Ștefan Bănică Jr.
Costin Mărculescu, atac foarte dur la adresa lui Ștefan Bănică Jr.

După ce Ștefan Bănică Jr. a postat în mediul online un mesaj legat de trecerea în neființă a Tamarei Buciuceanu, Costin Mărculescu l-a taxat și i-a răspuns cu un atac foarte dur. 

Ștefan Bănică Jr. a scris pe o rețea socială următorul mesaj despre marea Tamara Buciuceanu. 

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, este mesajul lui Ștefan Bănică Junior.

Costin Mărculescu a lansat un atac foarte dur la adresa lui Ștefan Bănică Jr.

La foarte scurt timp după postarea artistului, Costin Mărculescu nu s-a putut abține și l-a atacat foarte dur. 

„Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”, a postat Mărculescu, care a jucat alături de Tamara Buciuceanu și de Bănică Jr. în „Liceenii”. 

 

citește și...