Bianca Bobu, portar al naționalei de hochei a României, a dispărut de două luni!

08.10.2019, 17:07
Bianca Bobu, portar al naționalei de hochei a României, a dispărut de două luni!
Bianca Bobu a dispărut acum două luni

Bianca Bobu, portărița echipei naționale de hochei a României, a dispărut fără urmă încă de acum două luni. Polițiștii o caută pe tânăra de 19 ani, după ce familia și antrenorul au alertat autoritățile. 

Bianca Bobu este de negăsit din august, iar familia și prietenii sunt extrem de îngrijorați, scrie adevarul.ro. Jucătoarea de hochei în vârstă de 19 ani locuia cu bunica ei la Șivița, în Galați, de patru ani, după ce mama ei a murit, iar tatăl a decis să plece la muncă peste hotare. 

Bianca Bobu nu a mai dat niciun semn de viață din august

Rudele adolescentei spun că fata ar fi plecat să lucreze în Germania împreună cu iubitul ei. Bizar este că Bianca nu a mai dat niciun semn de viață de când ar fi în străinătate, așa că familia s-a îngrijorat. 

Fostul antrenor al jucătoarei de hochei s-a implicat, de asemenea, după ce a auzit de dispariția fetei. Bărbatul a scris pe o rețea socială un mesaj în care îi ruga pe prietenii Biancăi să îi spună când au vorbit ultima oară cu ea. 

Antrenorul sportivei a primit un telefon bizar

Cristian Munteanu a reușit, astfel, să afle că adolescenta nu a mai vorbit cu prietenii și colegii săi încă din august, iar contul său de Facebook a fost șters. Mai mult decât atât, fostul antrenor a povestit că a primit un telefon dubios de la o persoană care i-a spus că este Bianca. Persoana care l-a apelat i-a dezvăluit că lucrează la un restaurant din Galați și că a renunțat la hochei pentru că voia să înceapă o viață nouă. 

Poliția a intrat în posesia tuturor informațiilor și anchetează acum dispariția jucătoarei de hochei. 

Bianca Bobu are în palmares performanțe sportive impresionante. La doar 16 ani, era portarul a patru echipe importante de hochei în același timp. Este vorba despre naționala de senioare a României, naționala de fete U16, echipa de club (senioare) Triumf București și echipa de băieți Gladiators, adică varianta U16 a campioanei României la hochei, HCM Dunărea Galați.

 

citește și...