FOTO EXCLUSIV / Virgil Ianțu îi face toate poftele fiicei sale. Cum a fost surprins prezentatorul tv

18.01.2021, 17:42
FOTO EXCLUSIV / Virgil Ianțu îi face toate poftele fiicei sale. Cum a fost surprins prezentatorul tv
Virgil Ianțu îi face toate poftele fiicei sale. Cum a fost surprins prezentatorul tv

Virgil Ianțu este un tătic tare mândru de fiica lui, Jasmina, în vârstă de 15 ani! Prezentatorul de televiziune nu pierde nicio ocazie în a-și petrece timpul liber cu adolescenta. În plus, îi face toate poftele. 

Virgil Ianțu a fost fotografiat de paparazzi TACATACA, alături de fata lui, la shopping. Ca orice adolescentă care se respectă, Jasmina a ales să intre în cele mai scumpe magazine din mall, iar tatăl ei s-a conformat. Echipați corespunzător, cu măști de protecție, cei doi au bătut în lung și-n lat toate magazinele cu reduceri.

Virgil Ianțu, la mall cu fiica

Preț de câteva minute, tânăra a probat mai multe perechi de încălțăminte. În tot acest timp, Virgil Ianțu a butonat de zor telefonul mobil, însă nicio secunda nu a încercat să-și ‘deranjeze’ fiica din activitate.

După cum se poate vedea din fotografiile surprinse de paparazzi, Virgil Ianțu i-a cumpărat Jasminei tot ce și-a dorit și nu s-a uitat o clipă la bani. Că deh, doar o fiică are tata!

În urmă cu un an, fiica lui Virgil Ianțu mărturisea că și-ar dori să studieze designul vestimentar în stăinătate, dar și să-și încerce norocul în lumea modelling-ului.

Jasmina vrea o carieră în modelling

‘E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu, asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea’, spunea prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu despre relația cu fiica sa.

Virgil Ianțu, în vârstă de 49 de ani, are o relație de aproximativ 16 ani cu Roxana Alexandru, mama fetiței sale, însă până acum cei doi nu au ajuns la altar.

citește și...