5 întrebări de logică pe care să le adresezi colegilor de muncă. Întrebări capcană amuzante

18.03.2020, 15:42
5 întrebări de logică pe care să le adresezi colegilor de muncă. Întrebări capcană amuzante
5 întrebări de logică pe care să le adresezi colegilor de muncă / foto: pixabay

O zi obișnuită la muncă se poate transforma rapid într-una amuzantă! Dacă faceți parte din categoria persoanelor care îi fac pe ceilalți din jur să râdă copios, vă propunem 5 întrebări capcană amuzante pe care să le adresezi colegilor de muncă.

5 întrebări de logică pe care să le adresezi colegilor de muncă

În plus, unele întrebări pot fi amuzante, iar altele pot fi concepute în așa fel încât să le pui mintea la contribuție colegilor de birou.

Prin urmare, noi am propus o serie de 5 întrebări de logică, dar și o serie de întrebări capcană amuzante pe care să le adresezi colegilor de muncă. Toate întrebările au nevoie de atenție sporită, dar și de un zâmbet larg.

1. Într-o mașină sunt tatăl și fiul. Aceștia fac un tragic accident rutier. Tatăl moare pe loc, copilul ajunge în stare de urgență pe masa de operație. Chirurgul zice: „Nu-l pot opera, întrucât e fiul meu”. Cine este chirurgul? RăspunsMama copilului.

2. Cât pământ se află într-o groapă de un metru lungime și 30 de cm lățime, săpată în mijlocul unei păduri din America de Sud? Răspuns: E o groapă, niciun gram de pământ nu se află în aceasta.

3. Dacă te afli într-o competiție de alergat și îl depășești pe concurentul al-doilea, pe ce loc vei te vei clasa la final? RăspunsPe locul al 2-lea.

4. Dacă 3 ouă fierb în 10 minute, 56 de ouă în câte minute fierb? RăspunsÎn 10 minute.

5. Eşti într-o cameră întunecată şi găseşti un singur băţ de chibrit. Ce aprinzi prima dată: Ziarul, lampa sau lumânarea? Răspuns: Chibritul.

6. Un român care trăieşte în București poate fi înmormântat la New York? Răspuns: Nu, pentru că trăiește.

7. De ce se trag clopotele la biserică? RăspunsDe funie.

8. Câte mere poți mânca dimineața pe stomacul gol? RăspunsUnul, căci restul nu mai sunt pe stomacul gol.

citește și...