Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre boala cu care se confruntă mama ei: „A avut o problemă reală și încă o are”

30.04.2022, 20:27

Bianca Drăgușanu este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se mai întâmplă în viața ei. Recent, blondina a mărturisit că este îngrijorată pentru mama ei. De ani de zile, Madi se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Ce se întâmplă acum cu ea? 

Mama Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate

În urmă cu câțiva ani, mama Biancăi Drăgușanu a trecut prin momente cumplite după ce s-a luptat cu o boală grea. Madi Dragoș a fost diagnosticată cu cancer de piele, după ce doctorul i-a extirpat un neg de pe nas. Atunci, femeia a reușit să scape cu bine, însă problemele ei nu s-au terminat.

Deși are un program destul de încărcat, Bianca Drăgușanu își face mereu timp pentru cea care i-a dat viață. De sărbătorile pascale, fosta iubită a lui Alex Bodi voia să-și ducă mama în Dubai, însă a fost nevoită să anuleze vacanța. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mama ei încă ține sub control cancerul de piele.

„A avut o problemă reală și încă o are. E ținută sub control și se simte mai bine. Mie, la modul general, nu îmi place să vorbesc despre probleme. Dacă vorbești despre probleme, ai probleme. Vorbești despre soluții și despre chestii pozitive, ca să aduci asta în viața ta”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

Ce avere impresionantă are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a anunțat recent că și-a achiziționat un apartament de lux în Emiratele Arabe. Vedeta a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că fostul iubit, Gabi Bădălău, i-ar fi cumpărat proprietatea. În plus, ea a dezvăluit ce avere deține.

„Nu există așa ceva! El (n.r. – Gabi Bădălău) a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

citește și...