Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mara Bănică a dat cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu. ”Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”

Jurnalista Mara Bănică a fost prezentă la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Printre altele, aceasta a dezvăluit și motivul pentru care s-a supărat pe Bianca Drăgușanu. ”Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică este o cunoscută jurnalistă. Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară în data de 1 februarie 2022. Aceasta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Donca. Jurnalista mai are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară. Invitată la emisiunea ”La Mărruță”, de la Pro TV, Mara Bănică a dezvăluit motivul pentru care s-a supărat pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Mara Bănică a dat cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu. ”N-am vorbit cu ea de mult timp”

„Cine m-a dezamăgit cel mai mult din showbiz și nu aș putea să o iert? Bianca Drăgușanu. Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o… Noi am fost foarte apropiate. O ajutam în multe situații…Și după asta, suceala asta a ei, m-a dezamăgit. Eu sunt o romantică, cred în iubire. N-am vorbit cu ea de mult timp. Cum, mă, să te duci cu Cristea la…nu știi? Mie asta nu-mi iese din cap. În WC când se filma plângând”, a spus Mara Bănică.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


La aceeași emisiune, jurnalista a fost întrebată cu ce bărbat din showbiz s-ar căsători, dacă ar fi obligată: „Ion Țiriac. Pentru că e bogat. Stai puțin, de la o vârstă anume, femeia se deșteaptă. Aici scrie dacă sunt obligată, vreau să văd și eu care sunt beneficiile acestei relații. Pentru 6 luni e o problemă? Mă gândesc eu…”.

„Spune numele a trei prieteni, pe care să-i cunoaștem și noi, care trag mai des la măsea”, a fost o altă întrebare la care Mara Bănică a răspuns: ”Mihai Mitoșeru, Serghei Mizil și Pepe… Acum ce, nu are voie omul să mai facă un șpriț?”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR