Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a fost Adda umilită de CRBL. ”Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot”

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a făcut mărturisiri neașteptate în cartea sa. Artista, în vârstă de 30 de ani, a povestit despre niște situații deloc plăcute prinb care a trecut din cauza lui CRBL, 44 de ani. ”Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot”, a detaliat cântăreața.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. De ceva vreme, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme.  În cartea pe care abia a lansat-o, „Cele trei ADDA”, Adda a vorbit ș despre niște situații neplăcute prin care a trecut cu CRBL, care a avut o atitudine nepotrivită față de ea.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană. În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. De curând, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie

Câți euro primește un român, la cules de sparanghel în Germania. Salariul este uriaș!
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Cum a fost Adda umilită de CRBL. ”Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”

”M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile”, a povestit Adda, relatează revista Avantaje.


”Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra referenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (…) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”, a adăugat artista.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?