Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Zanni despre Elena Marin, fosta sa colegă de echipă de la ”Survivor România”. ”O văd la fel, așa cum am descris-o în cele șapte luni”

Zanni, cel care a câștigat competiția ”Survivor România” în anul 2021, a vorbit desprre coregrafa și dansatoarea Elena Marin, cea care u-a fost colegă de echipă la emisiunea respectivă și cu care a avut numeroase conflicte pe durata concursului. ”O văd la fel, așa cum am descris-o în cele șapte luni”, a spus Zanni despre Elena Marin.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni a fost cel cel care a moderat emisiunea online ”Survivor: Extrashow”.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România” în sezonul trecut. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori. Pe durata concursului, între Elena Marin și Zanni au existat numeroase tensiuni. Cei doi nu au reușit deloc să se înțeleagă.

Ce spune Zanni despre Elena Marin, fosta sa colegă de echipă de la ”Survivor România”. ”Nu mi-am schimbat părerea deloc despre Elena Marin, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci”

Zanni a vorbit despre Elena Marin, fosta sa colegă de la ”Survivor România”, într-un interviu pentru click.ro. Acesta a explicat că nu și-a schimbat deloc părerea pe care o are despre ea.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu numesc dușmănie ce am eu pentru ea! Nu mi-am schimbat părerea deloc despre Elena Marin, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci. Plus că ce am trăit acolo nu se schimbă pentru că am trăit pe bune! Sunt oameni pe care i-am dat de gol și se feresc acum de mine pentru că știu ce putere am. Sunt oameni cărora le este frică de mine. Eu nu i-am învins cu dușmănie, eu i-am învins cu o privire sinceră și devastatoare. Nu vreau să vorbesc despre Elena Marin. În prezent, o văd la fel, așa cum am descris-o în cele șapte luni. Nu dezgropăm morții pentru că nu au murit fără motiv”, a declarat Zanni.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR