Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Roman, alături de cele mai importante femei din viața sa. ”E poză de colecție”

Oana Roman a dat publicității o poză rară, în care apare alături de cele mai importante femei din viața sa.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Oana Roman a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare o fotografie de colecție. În imaginea respectivă, Oana Roman apare alături de fiica ei, Isabela, de sora sa, Catinca Roman, fiica acesteia – Călina – și mama sa, Mioara Roman

”Este singura poză pe care o am în care suntem toate femeile din familie! 3 generații împreună. E veche de câțiva ani, dar e o poză de colecție.  La mulți ani tuturor femeilor, ele sunt viață pentru că doar ele dau viață”, a notat Oana Roman în dreptul pozei de familie.

Oana Roman a divorțat anul acesta

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații împreună.

Ce a declarat Oana Roman despre tatăl său

Oana Roman a precizat, în cadrul unui recent interviu, că ține foarte mult la tatăl ei, Petre Roman, și că îi datorează foarte mult. „Îl iubesc foarte mult pe tata. Îi datorez foarte mult”, a afirmat vedeta.Și Petre Roman, fostul premier al României, a vorbit, la o emisiune de la postul de televiziune Kanal D, despre fiica sa, Oana.

”Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei. Îmi crește nepoțica, e o fetiță minunată. Nu am nimic să-m reproșez ca tată“, a declarat Petre Roman la Kanal D.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?