Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum arată bărbatul ideal pentru Bianca Rus. ”Vreau un bărbat în viața mea care să fie pe placul familiei mele”

Bianca Rus a dezvăluit cum își dorește să fie partenerul ideal pentru ea. Artista știe exact ce vrea de la bărrbatul de lângă ea. ”Vreau un bărbat în viața mea care să fie pe placul familiei mele”, a mărturisit Bianca Rus la postul de televiziunbe Antena Stars. Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Bianca Rus a făcut declarații despre un posibil partener.

Artista a explicat ce anume își dorește de la acesta.

Cum arată bărbatul ideal pentru Bianca Rus. ”Degeaba te înțelegi cu mine, dacă nu te înțelegi cu aI mei”

“Vreau un bărbat în viața mea care să fie pe placul familiei mele, să se înțeleagă bine cu tata, cu mama, cu fratele meu și după aceea să mă iubească”, a detaliat Bianca Rus, potrivit spynews.ro.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


“Ori să mi-l aleagă familia, ori să vină de undeva. Degeaba te înțelegi cu mine, dacă nu te înțelegi cu aI mei. Degeaba iți place de mine dacă nu iți place afacerea pe care o am”, a adăugat aceasta.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus este extrem de mulțumită și de look-ul pe care îl are în prezent. Cântăreața are acum o siluetă de invidiat. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important