Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Raluca Pastramă s-a căsătorit. Imagini de la nunta fostei soții a lui Pepe

Raluca Pastramă, fosta soție a cântărtețului Pepe, s-a căsătorit. Aceasta și-a unit destinul cu logodnicul ei de origine arabă, Ibrahim. Verdeta este însărrcinată în luna a șaptea și urmează să devină mămică pentru a treia oară. Imagini de la importantul eveniment din viața fostei soții a lui pepe au fpst făcute publice de Gabrriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, pe contul ei de socializare.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.  Luna aceasta, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Aceasta a adus pe lume un băiețel.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim și-au unit destinele. Raluca Pastramă urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată în luna a șaptea.

Raluca Pastramă s-a căsătorit. Fotografiile de la eveniment au fost făcute publice de Gabriela Firea

Raluca Pastramă a fost dată de gol de Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, care a dat publicității mai multe imagini de la eveniment, pe contul său de pe o rețea de socializare. Raluca Pastramă a purtat o rochie albă, simplă, în ziua cununiei sale și a radiat de fericire în ziua în c are și-a unit destinul cu Ibrahim.

De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile’. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea în dreptul imaginilor postate în mediul online.

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important