Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a reacționat Andreea Mantea când a aflat că este amantă. ”L-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani,  a dezvăluit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a aflat că este amantă. În urmă cu mai mulți ani, aceasta a avut o relație cu un avocat, însă nu știa că acesta este căsătorit. Bruneta a povestit cum a reacționat când a aflat. ”L-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă”, a spus ea.

Prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Andreea mantea a povestit cum a aflat că era amanta unui avocat cu care a avut o relație în urmă cu mai mulți ani.

De asemenea, Andreea Mantea a dezvăluit și ce a făcut în momentul în care a aflat că bărbatul respectiv era însurat.

Cum a reacționat Andreea Mantea când a aflat că este amantă. ”Mi s-au înmuiat picioarele”

Andreea Mantea a fost sunată de o jurnalistă şi astfel a descoperit că bărbatul cu care se întâlnea era, de fapt, căsătorit. ”Avem o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț, mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a povestit vedeta.

”Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla, el mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni… băi omule, în ce lume trăiești? El a crezut vreodată că eu nu o să aflu? Am aflat…”, a mai spus aceasta.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită starea marelui...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Andreea Mantea este mama unui băiețel

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta ar forma un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?