Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Rona Hartner face mărturisiri dureroase. ”Am fost agresată fizic de către un regizor”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a făcut mărturisiri dureoase în cadrul unui interviu. Vedeta a vorbit despre fenomenul metoo și a dezvăluit că, la un  moment dat, a fost agresată de un regizor. ”Da, am fost agresată fizic de către un regizor, care cică trebuia să mă bage într-un film, dar n-am mai vrut eu, pe urmă, după ce m-a agresat fizic”, a spus aceasta.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu Rocco Sedano. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Rona Hartner a acordat un interviu pentru revista Viva în care a făcut măturisiri neașteptate. Aceasta a vorbit despre fenomenul metoo și a dezvăluit că i s-a întâmplat să fie agresată de un regizor.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Rona Hartner face mărturisiri dureroase. ”Da, am avut ceea ce se numește un viol, dar acea agresiune a fost pentru mine un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat”

”Eu nu am făcut hashtag #metoo pentru simplul motiv că, pentru mine, orice agresiune pe care aș fi trăit-o, acea agresiune a fost o ocazie să iert. Iar fenomenul #metoo este „hai să ne lamentăm, că avem niște probleme!”. Da, am fost agresată fizic de către un regizor, care cică trebuia să mă bage într-un film, dar n-am mai vrut eu, pe urmă, după ce m-a agresat fizic… Da, am avut ceea ce se numește un viol, dar acea agresiune a fost pentru mine un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat. Da, hashtag #metoo oricând vrei tu, dar problema este că nu am rezolvat asta cum o rezolvă #metoo, adică nu mă lamentez și o spun ca un fel de mărturie că orice poate fi iertat pe lumea asta, în sensul că, în momentul în care ierți orice ți s-ar întâmpla în viață, tu devii mai bun”, a detaliat Rona Hartner.


”Deci nu am aderat la mișcarea #metoo pentru simplul motiv că ele vor scandal, iar pe mine scandalul nu mă interesează. Pe mine mă interesează procesul de iertare a unui criminal care încearcă să-ți lovească corpul, dar, de fapt, nu reușește să ajungă la el, deoarece corpul tău este împreună cu sufletul tău și, dacă ai iertat în suflet, ai iertat și-n corp, și aceste vindecări se transformă pe urmă într-o cruce luminoasă”, a mai spus actrița.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR