Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. Vedeta a petrecut câteva zile într-o vacanță în Cipru, însă la sfârșit a avut parte de un incident pe aeroport, cu angajații unei companii aeriene. Oana Roman a povestit ce s-a întâmplat. ”Au zis că mă dau jos din avion”, a explicat aceasta.

Oana Roman s-a confruntat cu o stuațe extrem de neplăcută în aeroportul din Cipru.

Înainte de a se urca în avion, vedeta susține că a fost jignită de angajații unei companii aeriene.

Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ” Mi-au cerut datele de la card și i-am zis ca nu pot fi obligata sa dau datele”

Vedeta a explicat că a fost nevoită să plătească o taxă în plus pentru a se putea îmbarca în avion, însă problema a venit în momentul în care o angajată i-a cerut datele de la card.

“Eu ar fi trebuit sa chem politia, însă nu am vrut sa o panichez pe fiica mea. Mi-au cerut datele de la card și i-am zis ca nu pot fi obligata sa dau datele. Au zis ca ma dau jos din avion. În momentul ala, o nebuna a început sa tipe la mine în tot aeroportul. I-am zis sa cheme Politia și a zis ca nu cheamă pe nimeni, ca ma da jos din avion. Deci un avion statea și ne aștepta. Ne a jignit ca suntem bogați și ca facem figuri. I-am explicat ca nu suntem bogați, ca nu zburam la clasa 1. Copilul aproape începea sa plângă și aia urla ca o descreierată, asa ca am luat atitudine. I-am zis ca nu e ok sa se comporte asa. Am încercat sa fac o reclamație online. (…) Pana la urma am plătit, i-am dat datele, iar la sfârșit mi a zis ca îmi da o adeverința de mana. I-am zis ca nu accept asa ceva, astfel ca am mai stat 10 minute pana când mi a adus ceva stampilat. Intr-un final mi-a zis ca nu mai are chef de mine si sa o las în pace ca e obosita”, a detaliat Oana Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cât valorează casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca. Vila de pe malul Someșului a fost renovată recent
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Oana Roman are o fetiță cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

La o emisiune, Oana Roman a vorbit despre începuturile relației sale cu Marius Elisei, afirmând că acestuia i-a fost goarte greu să se obișnuiască să fie în centrul atenției și să audă tot felul de comentarii la adresa lui. ”Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan… El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a detaliat vedeta.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?