Categorii: Monden Vedete Romania

Maria Chițu de la ”Survivor România”, spune tot despre Jador. ”Dar este mai deștept decât pare”

Maria Chițu, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, și-a spus ăpărerea desore câțiva dintre participanții la show-ul din Republica Dominicană. Printre altele, Maria Chițu a explicat și care a fost relația sa cu Jador. ”Dar este mai deștept decât pare”, a afirmat Maria Chițu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

Maria Chițu a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a ajuns până în faza jocurilor individuale de la competiție. Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Maria Chițu și-a spus acum părerea despre câțiva dintre fosții concurenți de la ”Survivor România”, printre care și Zanni.  “Trebuie să deschideți un pic ochii, cei care aveți o părere bună despre Zanni”, a spus aceasta într-un live pe Instagram, potrivit wowbiz.ro. Despre Culiță Sterp, Maria Chițu a afirmat: “Culiță mi s-a părut un băiat deosebit, un băiat cu bun simț, cred că ne-am fi înțeles foarte bine în competiție”.


Maria Chițu de la ”Survivor România”, spune tot despre Jador.”Nu mi-a plăcut niciodată de Jador mai mult decât să zic că l-am apreciat”

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Maria Chițu a făcut declarații și despre Jador. Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate. 

“S-a spus despre mine că îmi place de Jador în concurs, nu știu cine exact a spus asta, era cineva de la Faimoși, Sebi, Zanni, nu mai știu exact. Nu mi-a plăcut niciodată de Jador mai mult decât să zic că l-am apreciat că este un băiat foarte amuzant și făcea cumva show-ul să fie mai interesant, dar nu îl cunosc foarte bine, pare că face de multe ori pe prostuțul, dar este mai deștept decât pare, ceea ce este un lucru bun. Mi-a plăcut de el că este foarte amuzant, în rest nu am interacționat foarte mult pe parcursul competiției”, a declarat Maria Chițu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat