Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Liviu Guță dă cărțile pe față despre Daniela Gyorfi. ”Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată”

Cântărețul Liviu Guță, în vârstă de 43 de ani, a dat cărțile pe față la o emisiune online. Acesta a explicat care este adevărata relației dintre el și cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, cu care a colaborat de-a lungul anilor. ”Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată, Doamne ferește”, a declarat Liviu Guță.

Liviu Guță a colaborat în plan profesional cu Daniela Gyorrfi. Însă, despre cei doi artiști s-a speculat că ar fi avut o legătură și dincolo de scenă. Prezent la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, Liviu Guță a spus exact care este relația sa cu Daniela Gyorfi.

În plan personal, Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie. Liviu Guță a anunțat în luna mai a anului 2021 că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție. Liviu Guță a afirmat că nu mai crede în căsătorie după divorțurile prin care a trecut. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Liviu Guță dă cărțile pe față despre Daniela Gyorfi.  ”Nu am avut niciodată o relație sexuală”

 

”Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, deși toată presa vuia că avusese Daniela o problemă mai demult cu cineva, eu știu, dar nu mă interesează, treaba lor, viața lor și toată lumea că e Liviu, că e nu știu cine. Nu am avut niciodată nimic cu ea, deși Daniela este o fată așa deschisă, n-ai treabă, ea e populară, e nebunatică”, a declarat Liviu Guță, notează wowbiz.ro.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Nu am avut niciodată o relație sexuală. Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată, Doamne ferește. Noi am vrut să avem o relație strict profesională, pentru că dacă o dai în filme, la un moment dat se strică”, a adăugat artistul.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”