Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Daniela Gyorfi, entuziasmată de casa sa cea nouă. ”M-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a dat detalii despre noua locuință în care s-a mutat. Vedeta este extrem de entuziasmată de noua sa casă. ”M-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva”, a declarat binecunoscuta cântăreață la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa și este foarte încântată de noua sa locuință.

Câți euro primește un român, la cules de sparanghel în Germania. Salariul este uriaș!
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Daniela Gyorfi, entuziasmată de casa sa cea nouă. ”Am căldură în pardoseală, e înaltă, are 3 metri 40, este la parter, ce ne place”

Daniela Gyorfi a dat detalii despre noua sa casă la emisiunea ”Star magazin”, de la postul de televiziune Antena Stars. Artista a mărturisit că a investit peste 200.000 de euro în casa respectivă, însă nu a vrut să spună suma exactă.


„Avem trei camere, living, trei băi, dressing, o terasă (…) Este o casă care îmi place, care m-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva. Am și luat-o. Pentru unii e foarte puțin, pentru unii prea mult, important este cum mă simt eu și eu sunt foarte mulțumită. Am căldură în pardoseală, e înaltă, are 3 metri 40, este la parter, ce ne place. S-a ridicat, nu spun cât. Era bine 200 de mii de euro, eram bine, mai mult, dar nu contează. Am muncit toată viața, o să mai muncesc și de acum”, a explicat Daniela Gyorfi, citată de spynews.ro.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?