Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se înțelege iubita lui Răzvan Simion cu copiii acestuia. ”Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel”

Daliana Răducan, actuala iubită a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, a explicat ce relație are cu cei doi copii ai acestuia. ”Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel”, a spus aceasta. Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, din căsnicia lor rezultând doi copii: are o fată, Ianca, și un băiat care se numește Tudor.

Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Într-un interviu pentru revista Viva, Daliana Răducan a mărturisit cum se înțelege cu copiii iubitului ei, Răzvan Simion. Aceasta a afirmat că are o relație extraordinar de bună cu Ianca și Tudor.

Cum se înțelege iubita lui Răzvan Simion cu copiii acestuia. ”Ne vedem des și vorbim zilnic”

Daliana Răducan a dezvăluit că se vede des cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion și vorbesc zilnic.

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, a spus Daliana Răducan pentru sursa mai sus-menționată.

”Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a completat actuala parteneră de viață a lui Răzvan Simion.

FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important