Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. ”Toţi banii i-am dat acolo”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a povestit cum a rămas fără o sumă foarte mare de bani. Artista a investit 90.000 de euro într-un apartament care urma să fie construit într-un complex din zona Doamna Ghica din zona de nord a Capitalei. Însă, investitorul israelian nu a mai dus proiectul la bun sfârșit, iar artista a rămas fără respectiva sumă de bani.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a investit o sumă mare de bani pentru a-și cumpăra un apartament într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei. Investitorul israelian nu a terminat proiectul, astfel că vedeta a rămas făă suma de 90.000 de euro, relatează observatornews.ro.

Artista a apelat la avocați, nu a recuperat investiția. Vedeta este una dintre cele 571 de persoane care au investit bani în respectivul complex rezidențial.

Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. ”Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un ”

”Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii “Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, potrivit sursei mai sus-menționate.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces”, a adăugat artista.

Andreea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR