Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a lovit Adela Popescu șase mașini. ”Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”

Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, a povestit despre un incident prin care a trecut la un moment dat. Vedeta a lovut șase mașini. ”Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”, a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde colegul ei, Shurubel, a participat la rubrica sosurilor iuți.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu a mărturisit, la TV, cum a lovit șase mașini într-o parcare. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a fost invitat Shurubel, colegul ei de la show-ul ”Vorbește lumea”, care a comentat despre defectele ei.

Cum a lovit Adela Popescu șase mașini. ”Șase mașini, numărate! Am primit și amenzi”

Shurubel a fost invitat la emisiunea ”La Măruță” la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Printre altele, Shiribel a fost provocat să menționeze trei defecte ale Adelei Popescu, cea cu care este coleg la ”Vorbește lumea”. Acesta a spus că Adela Popescu este un șofer foarte slab, un prost vorbitor al limbii engleze, dar și o pofticioasă.

S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare


Prezentă și ea în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, Adela Popescu a povestit cum a reușit să lovească șase mașini într-o parcare: „Eram la nunta prietenei mele, Andreea. Nu luasem permisul de mult, eram și domnișoară de onoare, emoții, în fine… Am mers la nuntă și la un moment dat a trebuit să plec deoarece se furase mireasa. Am ieșit din parcare și am lovit șase mașini. Șase mașini, numărate! Am primit și amenzi. Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”.

 

FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
Vehiculul militar UNICAT, vândut pe OLX. Are accesorii de BMW Seria 3 E46